Szeretné Ön is élőben átélni a Koronázási Szertartásjáték egyedülálló élményét? Mindössze 10, a produkcióval kapcsolatos kérdésre kell helyesen válaszolnia promóciós napunkon július 21-én, szombaton 17.30-19.30 óra között!
 

Az óriásbábok szokás szerint 18.00 órakor kezdik meg a felvonulást a Vörösmarty Színháztól a hagyományőrző csapatok kíséretében. A bábok vonulása alatt, de már előtte és utána is a színház főbejárata előtt lehetőség nyílik egy izgalmas kvíz kitöltésére, amelyben az elmúlt öt év és az idei Koronázási Szertartásjátékkal kapcsolatban teszünk fel kérdéseket.

A hibátlan megfejtők közül három szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik másodmagukkal meghívást kapnak a Koronázási Szertartásjáték főpróbájára.
A kvízjáték nyerteseit 2018. július 23-án, hétfőn sorsoljuk ki és tesszük közzé a Koronázási Ünnepi Játékok hivatalos oldalain (www.koronazas.hu, www.facebook.com/koronazas). A szerencsés nyertesekkel elérhetőségeiken felvesszük a kapcsolatot.

Gondoltunk azokra is, akik azonnali nyereményekre vágynak, így a helyszínen további belépőjegyek találnak gazdára azok között, akik helyesen és gyorsan tudnak válaszolni a feltett kérdésekre! A gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen II. Andrást és lányát, Árpád-házi Szent Erzsébetet színezhetik ki.

A programváltozás jogát fenntartjuk.