Igazán élénk volt a gyerekek fantáziája a Koronázási Szertartásjáték július 21-i promóciós napján a Vörösmarty Színháznál. Szebbnél szebb Szent Erzsébet és II. András alkotások születtek az egyedi színhasználatnak és kreativitásnak köszönhetően. Kisorsoltuk játékunk nyerteseit!
 

A július 21-i promóciós napon a gyerekek mellett a felnőttekre is gondoltunk. Míg a kisebbek II. Andrást és lányát, Árpád-házi Szent Erzsébet alakját színezhették ki, addig a felnőttek fejtörőkben mérhették össze erejüket. Kvíz lapunk kérdései az elmúlt öt év szertartásjátékait idézték fel főként, de már felvezették az ideit is. Kíváncsiak voltunk arra, hogy kit játszott a tavalyi előadásban Závodszky Noémi, hol található az Aranybulla-emlékmű, vagy éppen melyik szentünkhöz kötődik a rózsa legenda. A helyes válaszokat csupán azért nem áruljuk el, mert számítani lehet még nyereményjátékokra szertartásjáték belépőjegyekért.

A helyszínen azonnal is lehetett gazdagodni tikettekkel, Németh Gábor kvízmester beugratós kérdéssel is próbálta megtéveszteni a játékosokat, ám a miskolci Kiss Imre Károlyt nem sikerült, így ő örülhetett a belépőknek.
A papíralapú kvízet helyesen kitöltők között július 24-én, hétfőn sorsoltunk ki 3 szerencsést. A Koronázási Szertartásjáték főpróbájára páros belépővel gazdagodott Szökrön Péter, Koreny Réka Noémi és Varga Zsuzsanna.

Gratulálunk a nyerteseknek, akikkel felvesszük a kapcsolatot!

További képek Képgalériánkban érhetőek el.
Fotók: Hajnal Csilla, Lőrincz Miklós