A Koronázási szertartásjáték szereplőinek jelmezei a Debreczeni Ildikó ügyvezető igazgató asszony által vezetett Jelmez-Art Kft. kivitelezésében készülnek.
 
 
A Jelmez-Art Kft. 1995-ben alakult Szolnokon, önálló működési egységet képviselve, a szolnoki Szigligeti Színház produkcióinak állandó jelmezkivitelezőjeként, majd a budapesti Nemzeti Színház vállalkozójaként. A cég vezetője és egyben alapítója, Debreczeni Ildikó és csapata egyaránt rendkívül elkötelezettek szakmájuk, a jelmezkészítés iránt, melyet munkájukkal az ország számos színházi produkciójában bizonyítottak már.  
 

A Jelmez-Art Kft. életében fordulópontnak számított, amikor 6 évvel ezelőtt bekerült az ARMEL Operafesztivál partnerei közé. Ennek köszönhetően a cég előtt megnyíltak a határok, és azóta már állandó partnerei között tudhat Európa-szerte több nagynevű operaházat, színházat, nyári ünnepi játékokat is. A Jelmez-Art Kft. az elmúlt években dolgozott többek között Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Svájcban, Norvégiában, de a tengerentúlon, New Yorkban is, jelenleg pedig Írországba és Belgiumba készít jelmezeket operaházaknak. A számtalan külföldi felkérésnek köszönhetően a cég dinamikus fejlődésnek indult, szakmailag felkészült munkatársainak száma, valamint technikai felszereltsége is folyamatosan bővül.

A székesfehérvári Koronázási szertartásjáték jelmezeinek elkészítésére a Jelmez-Art Kft. megtisztelő feladatként tekint, melynek szakmai tudásának legjavával igyekszik eleget tenni.