Benkő-Igaz Krisztina, a Koronázási Ünnepi Játékok fesztiválintendánsa és Somogyi Győző Kossuth-díjas grafikus, festőművész, történész, a királyi óriásbábok tervezője a Honvédelmi Minisztérium elismerésében részesült.
 
A díjakat Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára május 20-án, a magyar honvédelem napja alkalmából rendezett ünnepségen a Stefánia-palotában adta át magas színvonalú szakmai munkájukért, a honvédelem ügyének támogatásáért. Beszédében kiemelte, „a civil segítők kitartása, támogatása nélkül a Magyar Honvédség nem lehetne társadalmilag elismert, példamutató intézmény”.

Benkő-Igaz Krisztina fesztiválintendáns a honvédelem ügyének támogatásáért, a társadalmi élet egyes színterein történő hatékony népszerűsítéséért – a Honvédség és Társadalom Baráti Körök Országos Szövetsége megalakulásának 20. évfordulója alkalmából – a Honvédelemért Kitüntető Cím III. fokozatát kapta.

A Magyar Honvédség közművelődéséért, a személyi állomány általános és szakmai műveltsége növeléséért – különös tekintettel a katonák ismereteinek fejlesztésére – a honvédő hagyományok ápolásáért, a magyar kultúra és művészetek honvédségen belüli tolmácsolásáért, kiemelkedő színvonalú terjesztéséért Somogyi Győző festőművész, a Futár Katonai Hagyományőrző Gyorshírek lap krónikása Mednyánszky László-díjban részesült.