A Rajzolni király! című pályázatra érkezett képek a „Te rajzolsz, én varrok!” alkotócsoport tagjait is megihlették. Két kreatív kisdiákot – Szolga Zsófiát és Jilling Botondot – megjutalmaztak a rajzuk alapján elkészített készlénnyel.
 

Borbély Anna a Szabad Színház tagjainak közreműködésével a Koronázási Ünnepi Játékokon adta át a gyerekeknek a játékokat.
 

2012 tavaszán egy csapatnyi önkéntes jókedvcsináló elhatározta, hogy a szülők által beküldött gyermekrajzok alapján kézzel foghatóvá, magunkkal hurcolhatóvá, ölelhetővé varázsolja a gyermeki fantázia szülötteit. A felhívást várakozáson felüli siker követte. Az alkotócsoport postaládáját szívvel, lélekkel, kreativitással teli rajzok özönlötték el, ami újra és újra meglódította a tagok fantáziáját.

Sikerük szakadatlan, pályázatok sora van mögöttük, sőt, 2012-ben elkezdték a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú, beteg gyermekek megajándékozását is. Készlénnyel büszkélkedhetnek már a budapesti Menedékház gyerkőcei, a Fejér Megyei gyermekotthon lakói, Böjte Csaba gyergyószárhegyi árvái, a Kosztyu Alapítvány által támogatott leukémiás gyermekek valamint a Pető Intézet Csibészke csoportjának tagjai.

A lelkes csapat kiemelt résztvevője fesztiváloknak és gyermekközpontú rendezvényeknek is. Színes standjukkal, utazó kiállításukkal és kreatív kézműves foglalkozásaikkal óriási tömegeket vonzanak maguk köré.

Szolga Zsófia és Jilling Botond rajza és a készlények