A Királyi Napok ideje alatt a Hősök, Szentek, Hódítók – IV. Béla élete és uralkodása c. kiállítást megtekintők 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet a Koronázási Szertartásjátékra – a kiállításban kapott ingyenes, regisztrációs jegy felmutatásával.
 
 
Elkezdődtek a Királyi Napok látványos és egyedülálló programjai. Idén IV. Béla király életét és uralkodását ismerhetik meg az érdeklődők. A Vörösmarty Színház a IV. Béla – Az élet magja c. Koronázási Szertartásjátékkal, a Szent István Király Múzeum a Hősök, Szentek, Hódítók – IV. Béla élete és uralkodása c. kiállítással készül a nagyközönség elé tárni a „második honalapító” történetét. A Király Napok ideje alatt a Szent István Király Múzeum minden kiállítóhelye térítésmentesen látogatható, így a napokban megnyílt tárlat is.

Az előadás és a kiállítás közös célja, hogy bemutassa, szemléltesse, megidézze és közel hozza IV. Béla magyar uralkodó személyét és munkásságát. A középkori hangulat garantált. Akár a kiállításra, akár a Koronázási Szertartásjátékra látogatnak el az érdeklődők, valódi történelmi időutazáson vehetnek részt. Érdemes mindkét produkciót megtekinteni a teljesebb élményért!


Rendkívüli ajánlat a múzeum látogatóknak!
A Királyi Napok ideje alatt a Hősök, Szentek, Hódítók – IV. Béla élete és uralkodása c. kiállítást megtekintők 20% kedvezménnyel válthatnak jegyet a Koronázási Szertartásjátékra – a kiállításban kapott ingyenes, regisztrációs jegy felmutatásával kizárólag a Vörösmarty Színház Fő utcai Jegypénztárában 2019. augusztus 16., péntek 18 óráig.

Legyenek részesei Önök is a megelevenedő múltnak! Várjuk kedves nézőinket és látogatóinkat!